New World Life. 
PortalIndexFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Kolonisten.

 
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Groot-Brittannië

Bezocht: 6x


Engeland had de dertien koloniën, dat waren de kolonies aan de Amerikaanse oostkust. Deze koloniën werden later de VS. Dit land had grote steden in Virginia & Massachussets. Engeland was in hun tijd het machtigste land op aarde en had overal ter wereld kolonies. Boston, New York, Jamestown en Charlestown waren grote steden in hun tijd. (De Nederlanders hadden de andere helft van New York). Engeland is ook beroemd om haar Redcoats tijdens de Amerikaanse Revolutie. Mannen in rode jassen gewapend met een bajonet.
Reporting for du...
vr nov 26, 2010 5:58 pm
Devon Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Nederland.

Bezocht: 0x


Hoewel Nederland opzich niet zo groot is heeft het toch een deel van New York(Manhattan). Nederland beschikt wel over een groot aantal sterke schepen en is welvarend door de handel, de meeste Nederlanders in Amerika zijn dan ook best rijk.
Geen nieuwe berichten

Frankrijk.

Bezocht: 2x


Frankrijk stond in de Nieuwe wereld bekend als een land dat veel forten bouwde om zo zichzelf te beschermen tegen invallers. Frankrijk behield lange tijd de Canadese regio Quebec en de staat Louisiana. Frankrijk heeft van de Europese landen de beste relaties met de inheemse stammen.
Bang voor de bla...
zo sep 26, 2010 9:21 pm
William Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Spanje.

Bezocht: 1x


Spanje was lange tijd het machtigste land ter wereld geweest door haar verovering van de Azteken en Inca's verder naar het zuiden. Toch is het land nu ingehaald door Engeland. Spanje bezit de hele staat Florida en allelei gebieden verder naar het westen en zuiden van Amerika. Spanje is minder sterk geworden de afgelopen eeuw. Een grote stad in Florida is St. Augustine(wat tegerlijkertijd een fort is).
Aya, kapitaan
vr dec 03, 2010 8:52 am
Lilith Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Platteland

Bezocht: 1xAdventure, here ...
vr okt 29, 2010 11:59 am
Violah Laatste bericht bekijken
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies